michikos

Alla inlägg den 4 april 2011

Av Madeleine Lundh - 4 april 2011 09:58

Tiden har rusat iväg som vanligt när man har valpar och på onsdag är valparna 8 veckor. Det är dags för dem att lämna boet för att uppleva sina framtida äventyr med sina nya familjer.

I helgen har vi haft familjehelg. Storebror Andreas och hans familj kom och vi hade en liten påskmiddag (i förskott). Simon och hans flickvän Asami åker nämligen tillbaka till Japan idag, det var tungt att säga hej då! Men Simon börjar skolan snart igen och Asami måste återgå till sitt jobb.

Brorsönerna Erik och Nils tyckte de va kul med valparna, mest Erik! Han älskade att vara ute och gosa me de små! Det är full fart på valparna nu och de härjar vilt med varandra. Men de e så himla goa oxå och älskar att sitta i knät när man sätter sig på golvet.


Simon och t4.


Asami och hanen.


 

T2 pussar Erik


T2 och Erik


Jag, Erik, Aiko och några valpar


Erik, t3 och hanen


Erik, Aiko, Chibi


Myshörna!


Erik och valparna


Aiko och Erik


Lite vassa tänder hade de tyckte Erik.


Men såå mysiga!  


Erik och Chibi (t1)


Erik klappar Aiko


Erik och Aiko


Erik och Chibi


Erik gosar me Aiko


Erik och Chibi


Erik som fyllde år i mars hade önskat en speciell tårta av mamma, en Baikinman-tårta! Mamma är duktig på att baka så de grejja hon!!!


Min virvelvind och busa Aiko har varit såå lugn och underbar med sina valpar under dessa veckor! Hon har varit en exemplarisk mamma till sina små!  


Madde   

Ovido - Quiz & Flashcards